Anne Koiranen, Vantaa

”Välityspalkkio on kohdillaan ja ammattikuvaaja jota he käyttävät on aivan loistava.”

Crape tuli minulle tutuksi vuonna 2010 kun olin ostamassa uutta asuntoa. Crapen välittäjä myi asuntoa, jota olin ostamassa ja kysyi tarvitsenko välittäjää myymään vanhan asuntoni. Palkkasin hänet, koska hän tunsi alueen hyvin. Asunto meni toivomallani tavalla erittäin nopeasti kaupaksi. Vuonna 2015, kun päätimme mieheni kanssa myydä silloisen asuntomme, soitin heti samalle välittäjälle, voisiko hän tulla taas välittämään asuntomme. Asunto meni tälläkin kertaa sujuvasti kaupaksi.

Vuonna 2016 asunnon myynti tuli jälleen ajankohtaiseksi, kun päätimme alkaa rakentaa omaa taloa, joten soitin taas tutulle välittäjälle. Kolmas asuntokin meni kaupaksi muutaman näytön jälkeen. Olen itse aikoinaan, sekä nyt yhdessä mieheni kanssa, ollut todella tyytyväinen Crapeen. Asunnot ovat menneet rivakasti kaupaksi, välittäjä osaa asiansa, on todella asiantunteva ja ottaa kohteesta tarkat tiedot. Välityspalkkio on kohdillaan ja ammattikuvaaja jota he käyttävät on aivan loistava, saa asunnosta todella edustavia kuvia. Suosittelen käyttämään Crapea, kun tarvitsette asiantuntevaa palvelua!

Nanna Wasell ja Ilari Salo, Espoo

”Välittäjä osoitti todellista asiakkaan tilanteen ymmärtämistä”

Myimme rakkaan yhteisen ensiasuntomme Espoon Leppävaarasta vuoden 2016 marraskuussa perheenlisäyksen johdosta. Asunnon myynti ja koko yhteistyö Crapen välittäjän kanssa oli äärimmäisen positiivinen kokemus kokonaisuudessaan. Toiminta oli todella asiakaslähtöistä ja juuri sitä vaimomme kanssa arvostamme äärimmäisen paljon. Vanhan asuntomme vielä ollessa myynnissä löysimme uuden unelmakohteemme, josta teimmekin ostotarjouksen jo ennen kuin ensiasuntomme oli myyty. Informoin asiasta välittäjäämme, joka rauhallisesti totesi minulle, että ”ei kai tässä muu auta kuin myydä tämä vanha sitten pois”. Ja juuri niin tapahtuikin kaksi päivää uuden asunnon löytymisen jälkeen. Välittäjä osoitti todellista asiakkaan tilanteen ymmärtämistä vielä neuvotellessaan vanhan asunnon luovutuksen ostajien kanssa eteenpäin, jotta emme joutuneet pienen tyttäremme kanssa etsimään edes väliaikaista asuntoa muuttojen väliin. Suosittelemme jatkossa lämpimästi Crapen palveluja kaikille asuntoa vaihtamassa oleville tuttavillemme.

Marja-Leena ja Tapio Lehtonen, Vantaa

”Suosittelemme lämpimästi muillekin!”

Asuntomme Vantaalla oli ollut jo myynnissä eräällä välittäjällä suurin lupauksin, mutta ilman tulosta. Olimme harkinneet välittäjän vaihtoa ja onneksi saimme suosituksen hyvästä välittäjästä Crapessa. Hän herätti luottamusta jo ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien ja teki tarkan kartoituksen asunnostamme ja taloyhtiöstämme. Asuntomme myyntiin tuli heti vauhtia. Välittäjämme hoiti kaiken alusta loppuun asti osoittautuen todella hyväksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi myyjäksi. Hän piti meidät tilanteen tasalla jatkuvasti. Haluamme vielä kiittää hyvästä palvelusta ja ojentaa nämä ruusut kiitokseksi. Suosittelemme lämpimästi muillekin!

Jaana ja Jari Pylvänen, Espoo

”Erittäin laadukkaat valokuvat sekä henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.”

Crape tuli meille tutuksi kun kuulimme tutun henkilön aloittaneen Crapella kiinteistönvälittäjänä ja halusimme hänet myymään kotimme. Crapen ottamat ihanat ja erittäin laadukkaat valokuvat sekä henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu koko myyntiprosessin ajan vakuuttivat meidät. Haluamme jatkossakin käyttää Crapen palveluja, kun olemme vaihtamassa asuntoa.

Pirita ja Matti Knuutila, Espoo

”Välittäjämme omistautuminen, hänen innostuksensa ja tietämyksensä teki meihin vaikutuksen.”

Saimme tiedon Crapen ”tehopakkauksesta” ystävättäreltä. Välittäjämme omistautuminen, hänen innostuksensa ja tietämyksensä teki meihin vaikutuksen ja loi täydellisen luottamuksen välillemme.

Hän osasi esittää innostavasti asuntomme kiinnostavat ja positiiviset puolet. Ripeä informointi ja lisäksi välittäjän iloinen ja välitön olemus antoi meille varmuuden ja tahdon suositella häntä muidenkin avuksi.
 

Tiina ja Kari Peitsamo, Helsinki

”Crapessa töitä tehdään tosissaan.”

Crapeen on helppo astua sisään. Toiminnan vahvuuksia ovat mielestämme edustava profiili, vankka kokemus ja hyvät verkostot. Koko Crapen toimiston avoin ja myönteinen ilmapiiri ja välittäjämme ahkera ja sitoutunut asenne viestivät alusta lähtien siitä, että Crapessa töitä tehdään tosissaan ja kaupat myös syntyvät. Näin myös kävi.

Miika Pakarinen, Lohja

”Mieleen jäi erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu”
Crape tuli tutuksi, kun annoin asuntoni välitettäväksi. Asunnon myynti hoitui nopeasti ja lopputulos oli kaikin puolin erinomainen. Mieleen jäi erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu. Olen erittäin tyytyväinen Crapeen ja voin suositella lämpimästi.