Valoisa 12/16 kerroksen yksiö isolla parvekkeella kehittyvässä Kalasatamassa!
Erinomainen ja vapaa 12. kerroksen 27m2 yksiö. Lattiaan asti ulottuvat ikkunat tekevät asunnosta valoisan ja avaran. Tilava lasitettu parveke. Asunto on hyvän pohjan ja patterittomuuden vuoksi helppo kalustaa ja keittiöön mahtuu hyvin suurikin pöytä. Helppoutta arkeen tuo laadukkaat, integroidut kodinkoneet, sekä toimiva laatoitettu kylpyhuone pesukoneliitännällä. Asunto on varustettu miellyttävällä lattialämmityksellä. Modernit taloyhtiön palvelut: pesutupa, 2 saunaa ja kerhotila, yhteiskäyttöauto. Avarat näkymät vehreälle ja suojaisalle sisäpihalle ja kattojen yli itäisen kantakaupungin suuntaan.

Loistavat kulkuyhteydet, palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet: Metroasema, linja-autopysäkki ja kauppakeskus Redin palvelut kauppoineen sekä viihde- että harrastusmahdollisuuksineen ovat vieressä, samoin mm. Suvilahden ja Teurastamon monipuolinen ravintola- ja kulttuuritarjonta. Lähellä myös Mustikkamaan luonto, rannat ja lenkkipolut sekä Sompasaaren rantabulevardi piknik- ja uimapaikkoineen.

Taloyhtiö on velaton. Halutessaan tontin voi myöhemmin myös lunastaa hintaan 38.109,07€, jolloin tonttivuokraa ei tarvitse maksaa. Tonttivuokra on 135€/kk.

Pyydä lisätietoja tästä asunnosta

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350
tomi.kahila@crape.fi


Kohteen perustiedot

Katuosoite
Työpajankatu 6 , 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdetunnus
12868
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
27,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt+lasitettu parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
12 / 16
Hissi
Hissi talossa
Näkymä
Lasitettu parveke länteen päin.

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Integroidut kodinkoneet; liesi, yhdistelmäuuni, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot
Saunan lisätiedot
Yhtiön kerho- ja saunatilat sijaitsevat kerroksissa 7 ja 16.
Kylpyhuoneet
Kaakeloitu, lattia laatoitettu, lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä
Varastointi- ja säilytystilat
Ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarasto
Lattiat
Laminaatti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Puhelin- ja tietoverkkojärjestelmä toteutetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Fortum Smart Living -palvelu.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Helsingin Newton
Asuntojen lukumäärä
123
Rakennusvuosi
2021
Rakennusmateriaali
Rakennuksen kantava runko ja välipohjat ovat betonia. Julkisivu on pääosin paikalla muurattu ja osittain tiililaattapintainen.
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti; osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus
Energialuokka
B2018
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön kerho- ja saunatilat sijaitsevat kerroksissa 7 ja 16. Ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarasto,
pesula, kuivaushuone, jätetilat yms. muut vaaditut aputilat sekä tekniset tilat sijaitsevat talojen kellari- ja sisäänkäynti-
kerroksissa. Yhtiön väestönsuoja sijaitsee rakennuksen alemmalla kellaritasolla.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Newtonissa on puolilämmin autohalli, jossa autopaikkoja on yhteensä 48 kpl. Autopaikoista sähköautopaikkoja neljä ja kaksi autopaikkaa on varattu yhtiössä oleville liiketiloille. Autopaikat myydään osakkeina varausjärjestyksessä.
Lämmitys
Kaukolämpö. Huoneistoissa lämmitys on kaukolämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys tai vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto
Rakennuksen Ilmanvaihtojärjestelmä on keskitetty ilmanvaihto paitsi ylimmässä kerroksessa, jossa se on huoneistokohtainen.

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Tomi Kahila
040 630 3350
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
250 000,00 €
Myyntihinta
250 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Arvioitu tontin lunastushinta As. Oy Helsingin Newtonissa on 1411,45 €/h-m2, eli tämän asunnon osalta 38.109,07€. Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Elinkustannusindeksillä korjatun lunastushinnan saat isännöitsijän kautta. Tontin osuudesta maksetaan myös varainsiirtovero ja mahdolliset tontin vuokraajan toimituskulut, jotka veloitetaan tontin lunastuksen yhteydessä. Huomioithan, että asuntojen velattomat hinnat eivät sisällä tontin lunastushintaa.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
86,40 €/kk
Tontinvuokravastike
135,00 €/kk
Muut vastikkeet
Mediavastike 6 €/kk/ asunto. Autopaikkojen hoitovastike on 32 €/kk ja sähköautopaikan 38,40 €/kk.
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Sähköautopaikkojen osakkaat vastaavat latauslaitteiden kunnossapidosta ja siitä aiheutuvista kustannuksista.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Kalasataman peruskoulu 700 m, Päiväkoti Kalasatama 700 m, Kalasatamanpuisto ja leikkipaikka 750 m
Liikenneyhteydet
Kalasataman metroasema 200 m, Rautatieasema 3,2 km, Kampin linja-autoasema 3,8 km, Isoisänsilta 1 km, Kalasataman kautta ajaa useampi bussilinja, niin Helsinkiin kuin myös Espooseen.
Palvelut
Erittäin laajat lähipalvelut, mm. Kauppakeskus Redi 180 m, Terveysasema 300 m, Teurastamon alue 220 m, Kallion kirjasto 1,5 km, Uimahalli 1,8 km, Mustikkamaa 2,9 km, Helsingin ydinkeskusta 3,9 km, Kallion laajat ja monipuoliset palvelut vieressä.
Alueen lisätiedot
Kalasatama (ruots. Fiskehamnen) on Sörnäisten kaupunginosan osa-alue Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Se käsittää suuren osan entistä Sörnäisten sataman aluetta, jolle on alettu rakentaa uutta laajaa asunto- ja toimistoaluetta. Osa-alue koostuu kolmesta tunnistettavasta alueesta: Itäväylän ja Sompasaaren välissä olevasta asuin- ja toimistoalueesta, josta usein puhutaan Kalasatamana, sekä sen länsipuolisesta Suvilahdesta ja Itäväylän pohjoispuolisesta Verkkosaaresta. Sörnäisiin kuuluvista Hanasaaresta ja Sompasaaresta puhutaan usein myös Kalasatamana, mutta ne muodostavat omat osa-alueensa.

Kalasatamasta on tulossa varsin tiiviisti rakennettu alue – asukkaita sinne tulee noin 25 000, suunnilleen yhtä paljon kuin Kalliossa. Lisäksi alueelle kaavaillaan työpaikkoja noin 10 000 ihmiselle. Kalasataman keskuksen alueelle metroaseman ympärille rakentuu 23–35-kerroksisten tornitalojen keskittymä, joista Majakka valmistui vuonna 2019 ja Loisto valmistuu marraskuussa 2021. Tornitalojen keskiössä on vuonna 2018 avattu kauppakeskus Redi.