Merellinen, OMA tonttinen yksiö viettelevästä Verkkosaaresta
Myynnissä viehättävä yksiö omalla tontilla erinomaisesta As Oy Helsingin Pasurista, joka on Skanskan laadukasta ja ekotehokasta tuotantoa. Taloyhtiö on energialuokaltaan parasta A-ryhmää, ja siellä onkin paljon erilaisia ekologisia ratkaisuita. Mm. aurinkopaneelit, LED-valaistus, omat vesimittarit, yhteiskäyttöiset viljelylaatikot yms.

Verkkosaaressa sekä meri että urbaani kulttuuri ovat arjessasi läsnä. Itäisen kantakaupungin parhaalla paikalla voit sukeltaa jo lähes kotiovelta katukulttuurin säpinään tai livahtaa vilinää pakoon luonnon rauhaan. Rantabulevardia pitkin kävelet Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle ulkoilu- ja luontoalueelle tuulettamaan sydäntäsi ja mieltäsi. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimaan, lenkkeilemään tai vain nauttimaan luonnon rauhasta. Teurastamo ja Suvilahden alue tarjoavat ruokaa niin sielulle kuin myös keholle.

Täällä käytössäsi ovat myös Kalasataman huippuhyvät liikenneyhteydet. Metro vie kuudessa minuutissa keskustaan, bussit kulkevat moneen suuntaan ja uudistuva Pasilakin on vain pyöräilymatkan päässä.

Asunto on hyvin varusteltu, ja sen leveä ranskalainen parveke aukeaa koiliseen, Vanhankaupunginselän suuntaan.

Katso tarkemmat tiedot Crapen sivuilta:

https://www.crape.fi/kohteet/15856

Pyydä lisätietoja tästä halutusta asunnosta!

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat
puhelin 040 630 3350
tomi.kahila@crape.fi


Kohteen perustiedot

Katuosoite
Capellanranta 10 , 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdetunnus
12738
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
27,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 12/2021
Kerros
2 / 6
Hissi
Hissi talossa
Näkymä
Koiliseen vanhankaupungin selälle

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keittiökaapiston ovet ja laatikostojen etulevyt ovat laminaatti- tai melamiinipintaisia. Työtasot ovat laminaattipintaista
lastulevyä ABS-reunanauhalla. Työtasoon upotetut tiskialtaat ovat ruostumatonta terästä tai komposiittia. Induktiokeittotaso ja kalusteeseen asennettu uuni sekä valaisimella varustettu
liesikupu. Kalusteeseen asennettu mikroaaltouuni
ja 450 mm leveä astianpesukone. Kylmälaite on jääkaappipakastin. Keittiökalusteiden välitilassa on LED-kiskovalaisimet ja erilliset pistorasiat.
Saunan lisätiedot
Yhtiössä talosauna
Kylpyhuoneet
Kylpyhuoneen kalustukseen kuuluu wc-istuin, pesuallas, allaskaappi ja valaisimella varustettu peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä pyykkikaappi.
Varastointi- ja säilytystilat
Yhtiön ensimmäisessä kerroksessa (katutaso) sijaitsevat irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot,
Parvekkeen lisätiedot
Ranskalainen
Lattiat
Parketti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Asunnoissa on nopeat laajakaistayhteydet mahdollistava cat6-datakaapelointi. Huoneistoissa on vakiona internetliittymä (kiinteistöliittymä), joka on nopeudeltaan 10/10 Mbit/s.
Lisätietoja varusteista ja materiaaleista
Kiinteistössä on asuntokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän vedenmittaus. Katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joilla katetaan
osa kiinteistösähköstä.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Helsingin Pasuri
Asuntojen lukumäärä
48
Rakennusvuosi
2021
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni, ulkoseinät muurattu tiili
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
A2018
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiön 15 autopaikkaa sijaitsevat pihakannen alla korttelin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa. Autopaikoista 14 myydään erillisinä osakkeina. Viisi autopaikkaa on varustettu sähköauton latauspisteellä.
Lämmitys
Talossa on kaukolämpö, asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto
Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä.

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Tomi Kahila
040 630 3350
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
294 000,00 €
Myyntihinta
112 560,00 €
Velkaosuus
181440,00 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 54.240,00 euroa. Loput kauppahinnasta 58.320,00 euroa maksetaan kun taloyhtiö on valmis. Yhtiölaina on tasalyhenteinen ja laina-aika on 25 vuotta (rakennusaika ja kaksi valmistumisen jälkeistä asuinvuotta ovat lyhennysvapaita)
Asumisaikana lainan korko on 12 kk Euribor + 0,88% marginaali. Viitekoron tai marginaalin muutuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainaa voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai hallinnon luovutuksen yhteydessä (n. 3 kk:n kuluttua valmistumisesta).
Myöhemmin lainaa voi lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
126,90 €/kk
Rahoitusvastike
132,96 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
19,00€/hlö/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan päättymisen jälkeen 737,68€. Pääomavastikearvio perustuu laskelman laatimispäivän korkoon (5.11.2019 12 kk:n Euribor -0,278 + 0,88% marg.=0,88%)
Perittävä vastike tarkistetaan yhtiön valmistumispäivän korkoon ja jatkossa se määräytyy lainaehtojen mukaisen koronmäärityksen mukaan.
Pääomavastiketta, joka sisältää korot ja lyhennyksen, ryhdytään perimään n. puoli vuotta ennen lyhennysajankohtaa.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Kalasataman puolelta löytyvät lähimmät koulut ja päiväkodit.
Liikenneyhteydet
Erittäin hyvät liikenneyhteydet. Metro vie kuudessa minuutissa keskustaan, bussit kulkevat moneen suuntaan. Uudistuva Pasilakin on vain pyöräilymatkan päässä.
Palvelut
Itäisen kantakaupungin laajat ja monipuoliset palvelut. Mm. Kauppakeskus Redi, eri alojen erikoisliikkeet, Teurastamon ravintolat, Suvilahden tapahtumat, Mustikkamaan alue, Korkeasaari, metrolla idän ja ydinkeskustan palvelut. Tripla kauppakeskus pyörämatkan päässä.
Alueen lisätiedot