Laadukas yksiö kehittyvästä Kalasatamasta
Myynnissä 6. kerroksen 27m2 yksiö. Kauppakeskus Redin palvelut kauppoineen sekä viihde- että harrastusmahdollisuuksineen ovat aivan vieressä ja naapurissa voi nauttia mm. Suvilahden ja
Teurastamon monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Vierestä löytyy myös Mustikkamaa rantoineen ja lenkkipolkuineen.

Asunnot on rakennettu siten, että ne ovat mahdollisimman valoisia. Ikkunat ovat täyskorkeita, ja siksi myös pienet asunnot tuntuvat kokoaan suuremmilta. Helppoutta arkeen tuo laadukkaat, integroidut kodinkoneet, sekä toimiva kylpyhuoneratkaisu. Asunto on varustettu miellyttävällä lattialämmityksellä, ja lisäviihtyvyyttä tuo iso lasitettu parveke. Asunnosta on vehreät näkymät sisäpihalle ja Hermanninmäelle.

Taloyhtiön suunniteltu valmistuminen on 11/2021. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, jonka vuosivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Taloyhtiön osakkaalla on oikeus lunastaa oma tonttiosuutensa.

Alue on kovassa nosteessa, ja sen laadukkaat palvelut tulevatkin vain parantumaan alueen kehittyessä.

Myös taloyhtiön yleisiin tiloihin, ja erityisesti niiden viihtyvyyteen on satsattu. Newtonin asukkaiden yhteisten tilojen sisustuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, ja punaisena lankana suunnittelussa on käytetty rohkeiden ratkaisujen ja klassisten valintojen liittoa. Tämä näkyy parhaiten siten, että Sauna- ja kerhotiloissa on huomioitu toiminnallisuus ja siellä on helppo järjestää mm. synttärijuhlia, yhtiökokouksia tai vaikkapa perinteisiä saunailtoja. Näkymät kattokerroksessa sijaitsevasta kerhohuoneesta ovat huikeat yli itäisen kantakaupungin!

Asukkaiden yhteinen autoilta suojassa oleva piha-alue viheristutuksineen sijaitsee korttelin keskellä. Korkeiden rakennuksien keskellä oleva piha on suunniteltu siten, että sinne saadaan mahdollisimman paljon luonnonvaloa kaikkina vuorokaudenaikoina. Sisäpihan alapuolella on korttelin yhteinen
kaksitasoinen pysäköíntilaitos. Taloyhtiön käytössä on myös näppärä yhteiskäyttöauto.

Arvioitu tontin lunastushinta As. Oy Helsingin Newtonissa on
1411,45 €/h-m2, eli tämän asunnon osalta 38.109,15€. Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Elinkustannusindeksillä korjatun lunastushinnan saat isännöitsijän kautta. Tontin osuudesta maksetaan myös varainsiirtovero ja mahdolliset tontin vuokraajan toimituskulut, jotka veloitetaan tontin lunastuksen yhteydessä. Huomioithan, että asuntojen velattomat hinnat eivät sisällä tontin lunastushintaa. Mikäli tonttiosuutta ei maksa, niin tonttivuokravastike on 135,00€/kk.

Katso tarkemmat lisätiedot Crapen sivuilta:

https://www.crape.fi/kohteet/15810

Pyydä lisätietoja tästä asunnosta

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat
puhelin 040 630 3350
tomi.kahila@crape.fi


Kohteen perustiedot

Katuosoite
Työpajankatu 6 , 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdetunnus
12692
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
27,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmis, arviolta 11/2021
Kerros
6 / 16
Hissi
Hissi talossa
Näkymä
Parveke länteen päin.

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Integroidut kodinkoneet; liesi, yhdistelmäuuni, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot
Saunan lisätiedot
Yhtiön kerho- ja saunatilat sijaitsevat kerroksissa 7 ja 16.
Kylpyhuoneet
Kaakeloitu, lattia laatoitettu, lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä
Varastointi- ja säilytystilat
Ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarasto
Lattiat
Laminaatti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Puhelin- ja tietoverkkojärjestelmä toteutetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Fortum Smart Living -palvelu.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Helsingin Newton
Asuntojen lukumäärä
123
Rakennusvuosi
2021
Rakennusmateriaali
Rakennuksen kantava runko ja välipohjat ovat betonia. Julkisivu on pääosin paikalla muurattu ja osittain tiililaattapintainen.
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti; osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön kerho- ja saunatilat sijaitsevat kerroksissa 7 ja 16. Ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarasto,
pesula, kuivaushuone, jätetilat yms. muut vaaditut aputilat sekä tekniset tilat sijaitsevat talojen kellari- ja sisäänkäynti-
kerroksissa. Yhtiön väestönsuoja sijaitsee rakennuksen alemmalla kellaritasolla.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Newtonissa on puolilämmin autohalli, jossa autopaikkoja on yhteensä 48 kpl. Autopaikoista sähköautopaikkoja neljä ja kaksi autopaikkaa on varattu yhtiössä oleville liiketiloille. Autopaikat myydään osakkeina varausjärjestyksessä.
Lämmitys
Kaukolämpö. Huoneistoissa lämmitys on kaukolämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys tai vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto
Rakennuksen Ilmanvaihtojärjestelmä on keskitetty ilmanvaihto paitsi ylimmässä kerroksessa, jossa se on huoneistokohtainen.

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Tomi Kahila
040 630 3350
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
246 000,00 €
Myyntihinta
246 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Arvioitu tontin lunastushinta As. Oy Helsingin Newtonissa on
1411,45 €/h-m2, eli tämän asunnon osalta 38.109,15€. Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Elinkustannusindeksillä korjatun lunastushinnan saat isännöitsijän kautta. Tontin osuudesta maksetaan myös varainsiirtovero ja mahdolliset tontin vuokraajan toimituskulut, jotka veloitetaan tontin lunastuksen yhteydessä. Huomioithan, että asuntojen velattomat hinnat eivät sisällä tontin lunastushintaa.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
86,40 €/kk
Tontinvuokravastike
135,00 €/kk
Muut vastikkeet
Mediavastike 6 €/kk/ asunto. Autopaikkojen hoitovastike on 32 €/kk ja sähköautopaikan 38,40 €/kk.
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
20€/hlö/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Sähköautopaikkojen osakkaat vastaavat latauslaitteiden kunnossapidosta ja siitä aiheutuvista kustannuksista.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Kalasataman peruskoulu 700 m, Päiväkoti Kalasatama 700 m, Kalasatamanpuisto ja leikkipaikka 750 m
Liikenneyhteydet
Kalasataman metroasema 200 m, Rautatieasema 3,2 km, Kampin linja-autoasema 3,8 km, Isoisänsilta 1 km, Kalasataman kautta ajaa useampi bussilinja, niin Helsinkiin kuin myös Espooseen.
Palvelut
Erittäin laajat lähipalvelut, mm. Kauppakeskus Redi 180 m, Terveysasema 300 m, Teurastamon alue 220 m, Kallion kirjasto 1,5 km, Uimahalli 1,8 km, Mustikkamaa 2,9 km, Helsingin ydinkeskusta 3,9 km, Kallion laajat ja monipuoliset palvelut vieressä.
Alueen lisätiedot
Kalasatama (ruots. Fiskehamnen) on Sörnäisten kaupunginosan osa-alue Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Se käsittää suuren osan entistä Sörnäisten sataman aluetta, jolle on alettu rakentaa uutta laajaa asunto- ja toimistoaluetta. Osa-alue koostuu kolmesta tunnistettavasta alueesta: Itäväylän ja Sompasaaren välissä olevasta asuin- ja toimistoalueesta, josta usein puhutaan Kalasatamana, sekä sen länsipuolisesta Suvilahdesta ja Itäväylän pohjoispuolisesta Verkkosaaresta. Sörnäisiin kuuluvista Hanasaaresta ja Sompasaaresta puhutaan usein myös Kalasatamana, mutta ne muodostavat omat osa-alueensa.

Kalasatamasta on tulossa varsin tiiviisti rakennettu alue – asukkaita sinne tulee noin 25 000, suunnilleen yhtä paljon kuin Kalliossa. Lisäksi alueelle kaavaillaan työpaikkoja noin 10 000 ihmiselle. Kalasataman keskuksen alueelle metroaseman ympärille rakentuu 23–35-kerroksisten tornitalojen keskittymä, joista Majakka valmistui vuonna 2019 ja Loisto valmistuu marraskuussa 2021. Tornitalojen keskiössä on vuonna 2018 avattu kauppakeskus Redi.