Vuokrattu terassiparvekkeellinen yksiö!
As Oy Espoon Valoviitasta on Helsingin keskustaan matkaa noin 18 km. Laadukas, korkeatasoinen asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Lähistöltä löytyy mahtavia urheilu- ja virkistäytymismahdollisuuksia, joihin lukeutuu mm. lenkkipolut merenrannassa, Espoon Keskuspuisto, Kivenlahden uimaranta ja Espoonlahden urheilupuisto. Lähellä on siis runsaasti luontoa sekä harrastepaikat myös tosiurheilijalle.

Valmiit liikenneyhteydet takaavat nopean ja vaivattoman liikkumisen Espoon alueella sekä eri kaupunginosien välillä. Kulkeminen on helppoa, halusitpa liikkua sitten omalla autolla, polkupyörällä tai yleisillä kulkuneuvoilla. Saunalahdesta on suorat bussiyhteydet mm. Helsingin keskustaan sekä läheisiin keskuksiin, kuten Matinkylään ja Tapiolaan.

Saunalahdessa on uusi iso S-Market, uusi upea koulu, päiväkoti, kirjasto ym. arkipäivän palvelut - löytyvät aivan kävelymatkan etäisyydeltä. Lisää palveluita löytyy Espoonlahdesta ja Suomenojan alueelta. Kivenlahteen valmistuvalle metroasemalle matkaa on noin 1 km.

Läheiselle Kiviruukin alueelle valmistuu lähitulevaisuudessa (arvio 2024) uusi Cleantech Garden, johon tulee mm. Omnian koulutuskeskus, urheiluhalli, runsaasti erilaista yritystoimintaa sekä asuntoja.

Myytävä asunto on 27,5 m2 yksiö, jossa asumisen mukavuutta lisää tilava terassipiha. Yhtiölainan lyhentäminen aloitetaan vuonna 2023, joten asunto sopii esimerkiksi sijoittajille. Asunto on vuokrattu määräaikaisella sopimuksella 31.7.2021 asti. Vuokra 690€/kk + vesi.

Huoneiston velaton hinta ei sisällä tontin lunastushintaa. Arvioitu tontin lunastushinta myytävän asunnon osalta on noin 708 €/m2 (indeksisidonnainen). Arvioitu lunastushinta 19.470 €. Tontinvuokravastike on 71,23 €/kk

Pyydä lisätiedot kohdetta hoitavalta välittäjältä.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
040 630 3350
tomi.kahila@crape.fi

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Kummelivuorentie 15 , 02330 Espoo
Kaupunginosa
Saunalahti
Kohdetunnus
12625
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
27,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt+terassi
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Kohde myydään vuokrattuna ja hallintaoikeuden siirtymistä rasittaa vuokrasopimus
Kerros
2 / 6
Hissi
Hissi talossa
Näkymä
Rauhalliselle sisäpihalle etelään.
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keittiö- ja komerokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiössä on yhdistelmämikroaaltouuni tai uuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi pakastelokerolla tai jääkaappipakastin.
Kylpyhuoneet
Suihku, lattia laatoitettu (TH Tudot Anthracite), seinät kaakeloitu, vesikalusteet, pesukoneliitäntä. Märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Varastointi- ja säilytystilat
Ensimmäisissä kerroksissa sijaitsevat talossa A: apuvälinevarasto, kerhotila, saunaosasto, tekninen tila sekä väestönsuoja, joka toimii rauhan aikana irtainvarastona. Talossa B: Apuvälinevarastot, sähköpääkeskus, talovarasto ja lämmönjakohuone. Talossa C: apuvälinevarasto, tekninen tila, kuivaushuone ja irtainvarasto.
Parvekkeen lisätiedot
Oma pihaterassi
Lattiat
Upofloor Duralam laminaatti (Tammi Baltique, 1 sauvainen)
TV-antenni
Yleiskaapelointi
Tietoliikenne
Laajakaistayhteydet mahdollistava yleiskaapelointijärjestelmä

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Espoon Valoviitta
Asuntojen lukumäärä
90
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaali
Betoni, muurattu tiili
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti; osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus
Energialuokka
C 2013
Yhteiskäytössä olevat tilat
Sauna, ulkoiluvälinevarasto, kerhotila, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
Vuositakuutarkastukseen liittyviä korjauksia.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
Takuukorjauksia tarvittaessa.
Isännöinti
Etuisännöinti Ay / Kai Vartio
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
As Oy Espoon Valoviitassa on yhteensä 48 autopaikkaa. Autopaikoista 25 kpl on katettuja paikkoja pihakannen alla. Loput 23 kpl sijoittuu maantasoon C- ja B-talon edustalle. Autopaikoista 43 kpl myydään osakkeina, kaikki osakepaikat ovat tolppapaikkoja
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Tomi Kahila
040 630 3350
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
139 800,00 €
Myyntihinta
48 892,29 €
Velkaosuus
90907,71 €
Lisätietoa hinnasta
Huoneiston velaton hinta ei sisällä tontin lunastushintaa. Arvioitu tontin lunastushinta myytävän asunnon osalta on noin 708 €/m2 (indeksisidonnainen). Arvioitu lunastushinta 19.470 €.
Korko on laskettu 0,8 % + 6 kk tai 12 kk euribor (RS-pankilla oikeus tarkistaa marginaalia 4 vuoden välein). Laina-aika on 1 + 4 + 25 vuotta. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 11/2023. Lyhennys tulee olemaan taloussuunnitelman mukaisesti noin 300€/kk + lainan korko.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
90,75 €/kk
Rahoitusvastike
60,61 €/kk
Tontinvuokravastike
74,25 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
20€/hlö/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Rahoitusvastikeella maksetaan pelkkää korkoa 11/2023 saakka.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Saunalahden koulu 800 m. Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Bussit suoraan Helsinkiin sekä eri puolelle Espoota. Matinkylän metroasemalle 7 km, tulevalle Kivenlahden metsoasemalle n. 1 km. Helppo pääsy Valtatie 51 ja kehä III.
Palvelut
S-Market 700 m, Saunalahden kirjasto 800 m, Iso Omena 7 km.