TARJOUSKAUPPA!
TÄSTÄ KOHTEESTA TARJOUS ANNETAAN HINTAPYYNNÖSTÄ YLÖSPÄIN.
Myyjällä on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tarjouksia.

Tunnelmallinen puutalo idyllisessä Fiskarsissa järven rannalla! Talon tilava keittiö on tyylikkäästi remontoitu vuonna 2010. Keittiö on kattavasti varusteltu ja tilaan mahtuu hyvin kalustamaan ruokailuryhmän arjen tarpeisiin. Keittiöstä on kulku ruokasaliin, jossa hulppeat tilat erittäinkin kookkaalle ruokailuryhmälle. Ruokasalista on kulku viihtyisään oleskelutilaan, jossa tunnelmaa luo takka. Oleskelutilasta pääsee osittain lasitetulle suurelle terassille, josta avautuu upea maisema Degersjön järvelle. Kalaisa Degersjö tarjoaa erinomaiset puitteet sekä kalastamiselle että uimiselle.

Upea mahdollisuus puutalon tunnelmaa arvostavalle. Taloa on ylläpidetty vanhaa kunnioittaen ja mm. putket on uusittu 2000, katto vaihdettu 2011 ja talo on liitetty kunnallistekniikkaan vuonna 2015. Viihtyisä sijainti aivan Fiskarsin historiallisen ruukkimiljöön kupeessa vehreällä ja suojaisalla järvenrantatontilla, joka yhdeltä laidaltaan rajautuu luonnonsuojelualueeseen. Kiinteistöllä on käyttämätöntä rakennusoikeutta, joten myös lisärakentaminen on mahdollista. Ota yhteyttä ja kysy lisää kohdetta hoitavalta välittäjältä!

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Järnvikintie 12 , 10475 Fiskars
Kaupunginosa
Fiskars
Kohdetunnus
12217
Pinta-ala
341,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
3 makuuhuonetta, olohuone, ruokasali, keittiö, halli, sauna, kylpyhuone, 2 x wc
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Suuri keittiö missä saareke, jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, liesikupu, astianpesukone, paljon kaappitilaa, paljon työskentelytilaa
Saunan lisätiedot
Sähkökäyttöinen sauna minkä yhteydessä suihkutilat ja pukuhuone
Kylpyhuoneet
Iso kylpyhuone missä suihku ja kylpyamme
Erillinen wc
2xWC
Oleskelutilat
Suuri sali sisääntulokerroksessa mistä avautuu parveke ja näkymä Degersjön järvelle, yläkerrassa olohuone missä pienempi parveke ja näkymä järvelle
Makuuhuoneet
3 isoa makuuhuonetta
Varastointi- ja säilytystilat
38 m2 kylmävarasto erillinen rakennus
Parvekkeen lisätiedot
2 parveketta
Lattiat
Lautalattia, Fiskars parkettia, laminaattia
Tulisijat
Salissa takka
TV-antenni
Antenni

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön laatu
Tila
Maapohjan pinta-ala
2854.00 m2
Maapohjan omistus
Oma
Kaava
Asemakaava
Rakennusoikeus
Rakennusoikeutta jäljellä talousrakennuksiin 236,2 m2 ja asuinrakennuksiin 69 m2
Kunnallistekniikka / vesijohto ja viemäri
Kunnallistekniikka
Lämmitys
Puu, sähkö, öljy
Ilmanvaihto
Painovoimainen

Rakennukset

Rakennusten lukumäärä
2
Rakennusvuosi
1939
Käyttöönottovuosi
1940
Rakennusmateriaali
Puu

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Päivi Siggberg
050 324 7129
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Myyntihinta
200 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Sähkö
noin 150,00€/kk
Vesimaksu
50,00€/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Kiinteistövero
220,00 €

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Fiskarssin suomenkielinen ala-aste ja päiväkoti, Pohjan kunnassa ruotsinkielinen ala-aste
Liikenneyhteydet
Helsingin ja Turun väliä liikennöivät InterCity-junat pysähtyvät Karjaalla. Paikallisjuna Y liikennöi väliä Helsinki-Karjaa. Karjaan linja-autoasemalta pääsee ympäri vuoden Fiskarsiin linjaliikenteen busseilla
Palvelut
K-kauppa 500 m päässä. Ensiluokkaiset ravintolat, erikoisliikkeet, ruukin omat käsityöläiset ja alueen lähiruuan tuottajat pitävät yllä tarjontaa, joka tavallisesti on mahdollinen vain suuremmissa kaupungeissa. Täällä järjestetään monipuolisia kulttuuri- ja ruokatapahtumia ja Pohjassa sijaitseva Delitukku tarjoaa luomu- ja lähiruokaa alueen asukkaille ympäri vuoden.
Alueen lisätiedot
Huhtikuussa 1996 perustettiin Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta. Vuosien varrella jäsenmäärä on jatkuvasti kasvanut - osuuskuntaan kuuluu nyt yli 100 jäsentä edustaen lähes kaikkia käsityön, muotoilun ja taiteen osa-alueita. Suurimmat ammattiryhmät ovat puusepät, keraamikot, teolliset muotoilijat ja kuvataiteilijat.

Fiskars on jo vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisen suomalaisen käsi- ja taideteollisuuden esittelypaikkana: näyttelyt ovat yksi alan suurimmista vuosittaisista tapahtumista Suomessa. Ne ovat keränneet runsaasti julkisuutta sekä kävijöitä. Näyttelyvieraiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta; nykyään niihin tutustuu vuosittain noin 25 000 kävijää.