Parvekkeellinen yksiö Etelä-Haagassa! Hyväkuntoinen asunto on varustettu kompaktilla tupakeittiöllä, johon lisää laskutilaa tuo kiinteä pöytäratkaisu. Remontoidussa kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja tilavaraus pesukoneelle; taloyhtiössä on myös pesutupa. Hissitalon toisen kerroksen parvekkeellisesta yksiöstä avautuu rauhaisa näkymä piha-alueelle.

Hyvin hoidetussa taloyhtiössä putkiremontti on tehty vuonna 2008-2009 ja julkisivuremontti on valmistunut tämän vuoden keväällä. Omalla tontilla oleva talo sijaitsee viihtyisällä alueella kävelymatkan päässä Alppiruusupuistosta ja Laajasuon liikuntapuistosta. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, Huopalahden juna-asemalle on vain n. 500 metriä. Viereisessä rakennuksessa on K-market, jossa myös asiamiesposti.

Huoneisto myydään vuokrattuna, joten tämä on hyvä mahdollisuus myös sijoittajalle! Ota yhteyttä ja kysy lisää kohdetta hoitavalta välittäjältä.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Tunnelitie 10 , 00320 Helsinki
Kaupunginosa
Etelä-Haaga
Kohdetunnus
12083
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
21,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1 h, avok, kph, parveke
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Kohde myydään vuokrattuna ja hallintaoikeuden siirtymistä rasittaa vuokrasopimus
Kerros
2 / 4
Hissi
Hissi talossa
Näkymä
Huoneistosta rauhaisa näkymä piha-alueelle.

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keittiötilassa liesi, jääkaappi-pakastin, kaapistot.
Kylpyhuoneet
Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, peilikaappi, kuivatuspatteri, pesukoneliitäntä ja tilavaraus pesukoneelle; kylpyhuone kaakeloitu, lattia laatoitettu.
Oleskelutilat
Olohuone, jossa tupakeittiö; kulku parvekkeelle.
TV-antenni
Kaapeli-tv
Tietoliikenne
Kaapeli

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto-osakeyhtiö Tunnelitie 10
Asuntojen lukumäärä
24
Rakennusvuosi
1961
Rakennusmateriaali
Betoni/siporex
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
E (2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
Sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja sekä huoneistokohtaiset ullakko/kellarikomerot.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
Yhtiössä tehty mm.: 2004 asuintalon vesikaton kunnostus ja ylimaalaus, 2005 liiketalon juIkisivuremontti, 2008-2009 vesi- ja viemärisaneeraus, sähkö ja telejohdotusten uusinta, 2009 patteriventtiilien uusinta, lukituksen uusinta, 2012 liikehuoneiston katon pinnoitus, 2018 Parveke- ja julkisivusaneerauksen sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Kunnossapitotarveselvitys kokonaisuudessaan kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2019-2020 Hissin kuntokartoitus, Hissien peruskunnostus, 2021-2022 Piha-alueiden peruskunnostus, Parkkialueiden kunnostus/uusinta
Isännöinti
Isännöitsijätoimisto Erkki Oksanen Oy, Markus Erhovaara (09) 477 7940.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Taloyhtiöllä 8 kpl autopaikkoja.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Painovoimainen

Esittely

Sovi oma esittely

Välittäjä

Petri Vilkko
0400 429 733
[javascript protected email address]

Soita Lähetä viesti

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
139 500,00 €
Myyntihinta
139 500,00 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
94,50 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta.
Vesimaksu
16 €/hlö/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Yhtiökokous on myöntänyt hallitukselle valtuudet nostaa korkeintaan 844.714,00 euron laina saneerausten (julkisivut ym.) rahoittamiseksi ja antanut valtuudet periä osakkailta kertasuorituksena korkeintaan 494,85 €/m2. Tällöin tämän asunnon osalta arvioitu lainaosuus olisi noin 10.391,85 €.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähialueella mm. Alppilan lukio ja Haagan ammattikoulu sekä useampia päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet, alueella liikennöi linja-autolinjoja ja Huopalahden juna-asemalle n. 500 m.
Palvelut
Alueella lähipalveluja, mm. viereisessä talossa K-market, jossa myös asiamiesposti.
Alueen lisätiedot
Etelä-Haaga (ruots. Södra Haga) on Haagan kaupunginosaan ja peruspiiriin kuuluva osa-alue Länsi-Helsingissä. Etelä-Haaga oli ennen Huopalahden kunnan keskus. Suuri osa nykyisestä asemakaavasta on Haagan huvilakaupungin ajan perua ja perustuu alkujaan Eliel Saarisen vuonna 1915 laatimaan Munkkiniemi–Haaga-suunnitelmaan, josta kuitenkin Haagan alueella toteutettiin vain pieni osa. 1950-luvulla alkanut kerrostalorakentaminen ei muuttanut alueen ilmettä lähiömäiseksi, sillä talot rakennettiin vanhoille huvilatonteille. Etelä-Haagassa sijaitsee Huopalahden rautatieasema, joka on yksi lähijunaliikenteen asemista. Kaupunginosassa on myös Huopalahden kirkko. Kirkkorakennus oli ennen kansakoulu ja sitä kutsuttiin myös Suomalaisuuden pirtiksi. Etelä-Haagan läntisin osa on niin sanottu Haagan Kultareuna. Siellä on lähinnä vakuutusyhtiö Pohjolan 1960-luvulla työntekijöilleen rakennuttamia punatiilisiä kerrostaloja, joiden verhoiluun on käytetty myös maalaamatonta kuparilevyä. Etelä-Haagan pohjoisreunalla on aiemmin yliopistollisena koealueena toiminut Alppiruusupuisto, jossa useat sadat alppiruusut kukkivat tyypillisesti kesäkuussa. Mäellä Sankaritien varrella sijaitsee Haagan kauppalan sankarihautausmaa. (lähde: Wikipedia)