Tervetuloa Crape Armyyn
 

Crape Army on maksuton palvelu, joka on tarkoitettu kaikille asuntojen ostajille, myyjille, asuntosijoittajille ja vuokranantajille. 

Rekisteröitymällä Crape Armyyn valjastat kaupungin tehokkaimman tiedustelupalvelun avuksesi.

 

Crape Armylaiset saavat tiedot uusista kohteista aina ennen muita: varmista paikkasi ensiesittelyyn rekisteröitymällä. Rekisteröityneet asiakkaamme saavat tiedon myös kohteista, joita ei koskaan markkinoida esimerkiksi Etuovessa tai Oikotiellä, sillä ne myydään vain Crape Armylle. Myös osa suuremmista asuntosijoituskohteista myydään ilman julkista markkinointia.

Crape Army -palvelussa voit etsiä asuntoa itsellesi tai sijoituskohteeksi ja pääset seuraamaan millaisia asuntoja muut Armylaiset etsivät. Crape Army on valttikortti myös asunnon myyjälle, sillä voit testata oman asuntosi kiinnostavuutta palvelussamme – ehkä joku etsii kodikseen juuri sinun asuntoasi!

Myös osa Crapen tapahtumakutsuista ja tarjouksista näkyy vain rekisteröityneille asiakkaillemme. Rekisteröityminen on helppoa ja sitoumuksetonta – liity nyt!

 

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy Armyyn

Jos olet jo asioinut välittäjämme kanssa, valitse hänen tietonsa tähän.

CAPTCHA Tällä kysymyksellä testaamme, että olet oikea ihminen etkä botti.
9 + 6 =
Ratkaise laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Armylaisena saat sähköpostia ajankohtaisista asioista ja Armylaisille suunnatuista tarjouksista. (Huom! Viestien määrä on maltillinen, emme tuki sähköposteja).

Keskusta

Aurinkolahti


© 2022 Crape OY
webDesign: Mekanismi »