Monille vuokraaminen on paras ratkaisu.

Vuokraamiseen liittyy paljon termejä, lakiasioita, oikeuksia, velvollisuuksia ja markkinatietoutta, joista selvitäkseen sekä vuokralainen että vuokranantaja tarvitsevat ammattilaista. Kun työ tehdään oikein, lopputuloksena syntyy vuokrasopimus, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ja sopimus, joka turvaa molempien aseman tasapuolisesti.

Ilman puolueetonta ammattilaista kaiken tämän hallitseminen on lähes mahdotonta.

Crape on yksityinen, laillistettu kiinteistönvälitystoimisto vailla kytköksiä joihinkin tiettyihin pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin.  Palveluksessamme on kymmenkunta koulutettua ja motivoitunutta kiinteistöalan ammattilaista, myös omistajat työskentelevät yrityksessä. Olemme vakavarainen, menestyvä ja luotettava toimija, jonka puolesta puhuvat asiakkaat, välineet ja numerot.

Esimerkiksi näistä syistä Crape on vuokraajan paras kumppani.

Teemme työn laadukkaasti ja pyrimme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, moni vuokralainen ostaa myös ensimmäisen oman asunnon kauttamme. Koska vuokrasuhteiden kestot vaihtelevat, kannattaa vuokranantajan valita yksi luotettava välittäjä, joka hoitaa vuokrauksen samalla motivaatiolla ja taidolla vuodesta toiseen.

Crape Army on verraton työkalu vuokra-asuntoa etsivälle sekä vuokranantajalle! Valjasta kaupungin paras tiedustelupalvelu Crape Army avuksesi! 

Tästä pääset Crape Armyyn! >